UkonvakkaMuinaistaitoyhdistys Ukonvakka on turkulainen 2005 perustettu yhdistys, jonka jäsenet ovat käsi- ja taideteollisuusalan ammattilaisia. Heitä kaikkia yhdistää kiinnostus muinaisuuteen, keskiaikaan ja perinteiseen käsityöhön.

Ukonvakan tavoitteena on ylläpitää, elvyttää ja tuoda esille muinaisia ja perinteisiä taitoja. Ukonvakkalaiset ovat erikoistuneet muinaistekniikoihin, joilla toteutetaan uudennoksia arkeologisista löydöistä ja tutkitaan niiden tekotapoja. Sen lisäksi muinaisuutta hyödynnetään ideoina ja inspiraatioina uusiin tuotteisiin ja taiteeseen.

Ukonvakan sähköpostiosoite on ukonvakka(at)yahoo.com, mutta kannattaa kirjoittaa vaikkapa sihteerille paivi.huhtala(at)gmail.com, jotta saat varmemmin vastauksen!***

Fornkonstföreningen Ukonvakka rf. består av en grupp åboländska hantverkare intresserade av forntiden. Föreningen grundades i mars 2005.

Ukonvakkas målsättning är att upprätthålla, återuppliva och förevisa forntida och traditionell hantverkarkonst.***

Ukonvakka is an assosiation of craftsmen intrested in ancient crafts. Assosiation was founded in March 2005, registered in Turku, Finland.

The main purpose of Ukonvakka is maintain, to revive and to bring forth traditiona and ancient craftsmanship.Ei kommentteja: